Ontwikkelpartner


Rensson Opleidingen en trainingen staat aan de wieg van Bikkelz sociaal ondernemend.

Met ruim 20 jaar ervaring in scholing, training, begeleiding en coaching van volwassen in het bedrijfsleven is Rensson Opleidingen en trainingen de ontwikkelpartner bij uitstek om door middel van praktijkleren richting te geven aan de mogelijkheden van collega’s binnen Bikkelz.

Logo van van den Rensson

Oorspronkelijk een opleidingsbedrijf maar eigenlijk een ontwikkelcentrale in dienst van mens en bedrijf voor persoonlijk en zakelijk rendement.

Naar de website van Rensson Opleidingen en trainingen? Klik hier.
Participatiepartner en leverancier


Met All Office Van den Corput als kennispartner en leverancier komt Bikkelz voor haar relaties beslagen ten ijs.

Met ruim 40 jaar ervaring in de markt van kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden is All Office Van den Corput voor Bikkelz een onmisbare partner en een solide en betrouwbare leverancier voor onze klanten. De directie van All Office Van den Corput ondersteunt onze sociale onderneming ook vanuit eigen intrinsieke motivatie en benut hierdoor zelf indirect de mogelijkheid om ook inclusief te kunnen ondernemen.

Logo van van den Corput

Als inhoudelijk kennispartner voegt het bedrijf veel toe aan de professionalisering van onze collega’s. Als we het echt zelf niet meer weten kan Bikkelz altijd terugvallen op de ruime ervaring van haar partner.

Bikkelz en haar medewerkers, kennispartner en leverancier All Office Van den Corput en u als relatie. Een sociaal ondernemende driehoek met winst voor iedereen!
PerfectView CRM Online


Bikkelz gebruikt het CRM systeem van PerfectView als digitaal leersysteem voor het scholen van mensen.

Logo van PerfectView

Door optimaal gebruik te maken van PerfectView CRM kunnen mensen met fysieke beperkingen vanuit een thuissituatie meedoen in de werkende maatschappij. PerfectView genereert zinvolle overzichten en is zeer toegankelijk als systeem.


Sociale samenwerkingspartner en leverancier


More than Gifts startte ruim 10 jaar geleden op een zolderkamer uit de ambitie van drie broers om sociaal ondernemend relatie- en Kerstgeschenken aan te gaan bieden. Eén van de drie broers ondervindt hinder van een arbeidsbeperking.

Nu staat er een professionele onderneming met een gedreven team van zo’n 12 medewerkers, die jaarlijks tegen de 200.000 Kerst- en eindejaarsgeschenken mag afleveren bij eigen relaties en die van Bikkelz Sociaal ondernemend.

Het bedrijf onderscheid zich door het vaak duurzame en MVO-gehalte van haar producten en werkt bij voorkeur met sociale ondernemingen en maatschappelijke organisaties samen.

Voor Bikkelz is More than Gifts een plezierige samenwerkingspartner en vakkundige leverancier van onze Kerstpakketten “met een verhaal”, waardoor we in staat zijn voor onze relaties op maat prachtige eindejaargeschenken te leveren.