Unieke bedrijfsvoering


Bikkelz en van den Corput

De unieke organisatieconstructie is de voedingsbodem voor het echt succesvol maken van mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit leer/werktrajecten accelereren ze van kandidaat naar deelnemer naar medewerker en collega. Aan de ene kant is Bikkelz een ontwikkelcentrale voor menselijk talent en aan de andere kant een slagvaardige leverancier van producten en diensten. ‘Samen sterker’ is nog steeds een krachtige waarheid. Daarmee creeëren we succes door en voor mensen binnen en buiten Bikkelz Sociaal ondernemend. Alleen door intensieve samenwerking met solide en betrokken partners is deze bedrijfsvoering mogelijk en wordt kwaliteit en continuïteit gewaarborgd voor zowel (klant)relaties als voor Bikkelz zelf.

Als sociale multi-leverancier werken de Bikkelz medewerkers samen met onze klantrelaties.Door een servicegerichte ontzorgende instelling ervaart de relatie Bikkelz meer als inkooppartner en echt betrokken dienstverlener, dan als gewone externe leverancier. We werken samen op de dienstengebieden kantoorartikelen en werkomgeving, controle brandveiligheid, relatie- en eindejaarsgeschenken en ondersteuning bij online marketing.

Samen verschil maken, sociaal en bedrijfseconomisch. Soms op de voorgrond, soms op de achtergrond zijn onze leveranciers en kennispartners mede-verantwoordelijk voor de kwaliteit en slagkracht van Bikkelz Sociaal ondernemend. Zij laten hun eigen marges vieren en zetten hun kennis, ervaring en mensen in om de Bikkelz-collega’s en hun klantrelaties ruimte te geven. Om zo samen een optimale samenwerking op sociale productinkoop of dienstverlening te bewerkstelligen.

Als leerwerkbedrijf is Bikkelz een scholings- en ontwikkelcentrale voor mogelijkheden van mensen ondanks een afstand tot de arbeidsmarkt. Motivatie en talent worden op een bijzondere manier omgezet naar echte mogelijkheden. Dit doen we op z’n Bikkelzs: met passie, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen, want kansen krijgen moet je ook verdienen! Door een koppeling van theorie en praktijkleren worden echte opdrachten binnen een echte werkomgeving uitgevoerd. Mensen ontwikkelen zich van kandidaat naar leerling naar professioneel medewerker. Deze Bikkelz-medewerker kent het belang van de samenwerking met onze klantrelaties en zo komt Bikkelz aan een enorme motivatievoorsprong ten opzichte van anderen. Voor ons zijn klanten echt relaties in participatie.